Opret en hovedadgangskode

Hovedadgangskoden er en enkelt adgangskode, som Kaspersky Password Manager bruger til at beskytte alle dine data, herunder andre adgangskoder. Du opretter hovedadgangskoden under den indledende opsætning af Kaspersky Password Manager. Hver gang du forsøger at få adgang til databoksen, beder Kaspersky Password Manager dig om hovedadgangskoden.

Brug ikke en adgangskode, der let kan gættes som f.eks. efternavne, fornavne eller fødselsdage. Opret en stærkere adgangskode ved at bruge store og små bogstaver, tal samt specialtegn.

Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer Kaspersky Password Manager ikke hovedadgangskoden på dine enheder eller i cloud-lager. Vi anbefaler, at du husker din hovedadgangskode udenad, eller skriver den ned og gemmer den på et sikkert sted, fordi den ikke kan gendannes, hvis du glemmer den.

Vigtigt: Hvis du glemmer din hovedadgangskode, har du ikke længere adgang til dine data. I dette tilfælde skal du oprette en ny boks og beskytte den med en ny hovedadgangskode. Derefter vil du kunne tilføje nye data til boksen.

Når Kaspersky Password Manager starter, bliver du bedt om at:

Du kan ændre hovedadgangskoden når som helst.

Opret en ny hovedadgangskode

Hvis enheden understøtter Touch ID, kan du aktivere funktionen under oprettelsen af en hovedadgangskode og derefter bruge den til at låse boksen op. Du kan også når som helst aktivere eller deaktivere Touch ID i programindstillingerne.

Se også

Sådan gør du, hvis du har glemt hovedadgangskoden